tiistai 10. lokakuuta 2017

Syysretki Verlaan


Kirjoittelu on hieman taas ollut tauolla aiheiden vähyyden vuoksi ja toki myös omien kiireiden, sekä koneella oloajan vähyyden takia. Mutta tästä se taas lähtee, syksyn myötä uusien aiheiden (sekä nukkien) parissa!

Menneenä viikonloppuna sattui yksi aurinkoinen ilma kaiken sateen keskelle, ja vieläpä juuri sille päivälle, kun oltiin suunniteltu retkeä Kouvolan Verlaan. Kesälomilla oli jo tarkoitus tuolla käydä, mutta koska kesä oli kovin sateinen, ainakin niinä päivinä, kun paikkakunnalla olimme, niin reissu siirtyi syssympään ajankohtaan. Ja voi, mikä ruska puissa loistikaan!

 
Kovasti ihmettelimme tätä puuta, joka hehkui kaikkein keltaisimpana, että mikä se mahtaa olla lajiaan. En muista koskaan törmänneeni tällaiseen o.O Selvyyttä ei tullut edes googlesta etsien. Joka tapauksessa upea oli ilmestys ja paljon sitä tuli kuvailtua!


 
Kesäisin olevat pienet putiikit eivät olleet ainakaan tänä kyseisenä viikonloppuna avoinna, mikä oli harmi, mutten oikein usko niiden avaavan oviaan ollenkaan kuin vasta ensi kesänä. Että silloin uudestaan, jos niihin haluaa päästä!


Mikä on tämä??
 
 
Kiertelyn ja tutkiskelun päätteeksi menimme katselemaan infon mainostamia kalliomaalauksia, joita oli hyvin nihkeästi enää nähtävissä. Muutamia punaoransseja maaliläikkiä vesirajan tuntumassa, muuta selvää en saanut. :D Tulipahan siinä tihruilutasanteella samalla kuvailtua. Kotona kuvasaalista selaillessani ihastuin tähän yllä olevaan seesteiseen järvimaisemaan erityisesti. Siitä huokuu hyvin Verlan rauhoittuminen kesän jäljiltä ja hiukan myös tulevan talven odottelu.

 
Syksyiset viikonalut!
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti