sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Monster High Draculaura - osa 5

Kuinkakohan monia Draculaura nukkeja sitä vielä keräilyharrastuksen varjolla tuleekaan omistamaan.. No, tässä esittelisin kuitenkin jälleen yhden, viidennen version hahmosta, joka hyllyilläni komeilee. :D Toisaalta, Draculaura on Monster Highin alkuperäishahmoja ja jo senkin vuoksi monessa mukana.
Tämä Draculaura kuuluu Monster Exchange - sarjaan, samaan johon Lorna sekä Marisolkin. Vaihto-oppilaana siis hänkin.

Kuten kaikilla muilla nukeilla, myös hänen pakolliset oheistavarat, vaiko selviytymispakkaus :D, ovat standi, harja, päivyri, sekä laukku.
Laukussa on todella söpö rusetti ja vaaleanpunaista, sekä takana olevaa mustaa tikkikangasta, vaikka muovinenhan tuo toki on. Muutenkin laukku on todella yksityiskohtainen mustine pitsireunuksineen.
Päivyristä en saa minkäänlaista informaatiota irti englannin kielen käännöksen puuttuessa, eikä sisäsivuilla kuviakaan ole, joten ihailkaamme etukantta.

Draculauralla on päällään ihastuttava kimono-tyylinen mekko, jossa kirsikankukka ja viuhkaprinttiä, hämähäkin seittiä unohtamatta. Rakastan Japanin kulttuuria, joten luultavasti pidän sen vuoksi asusta erityisen paljon.
Rusettiteema jatkuu laukun lisäksi myös hiuksissa keikkuvana suunnattoman suurena koristuksena, sekä kengissä. Rusetin lisäksi hänen hiuksiinsa on aseteltu oksa, josta roikkuu pienen pieniä lepakoita!
Meikki on tyylin mukaisesti hyvin vaaleanpunainen, pientä poskipääsydäntä unohtamatta. ^^





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti