sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Monster High Skelita Calaveras

Seuraavana nukke-esittelyssäni on vuorossa Skelita Calaveras! Skelitan hankin toisena Operetan jälkeen, tämän kaunottaren ostin Huudosta. Tämä monsteri on todella hoikassa kunnossa, onhan hän luuranko.. Mutta tämäkin omaan silmääni todella viehättävä.

Muuta mainintaa en Skelitasta löytänyt kuin että hän on luurankotyttö. Jos tämä siis joltakulta jäi epäselväksi.....

 
Nuken mukana tulivat teline, laukku, hiusharja, aurinkolasit ja kukkapanta. Pantaa oli todella vaikea saada Skelitan päässä pysymään, joten jätin suosiolla siitä ottamatta kuvaa.. Pantaan tarvitsee virittää jokin kuminauha pitämään koristusta paikallaan, ennen kuin se voisi toimia.
 
Koska nukke todellakin on hoikassa kunnossa, hänen vaatteidensa asettuvuuden kanssa on hiukan ongelmia. Nukessa oli jo valmiiksi muovinen (roska) täyte, jos sitä siksi voisi kutsua, paidan alla parantaen istuvuutta. Meinasin täytteen tosiaan ensin heittää pois, mutta toisiin ajatuksiin tulin, kun paidan/hameen/vyön kanssa tuli ongelmia...
 
Ja seuraavaa hämmennystä aiheutti se, ettei nukkea saa istuma-asentoon. Eikä hänen polvensa juurikaan taivu. Kyseessä on siis aika jäykähkö yksilö.. :D En tiedä, enkö vain uskalla häntä tarpeeksi taivutella mutta mielestäni polvet jo näyttävätkin aikas taipumattomilta.
Omaan makuuni nuken hamonen ja kengät ovat aika värikkäät, mutta paidasta pidän kyllä. Mutta sehän on makuasia, Skelitan ainakin mainitaan olevan "värikäs luurankotyttö", joten luultavasti hän itse on tyytyväinen asuunsa.. ;)

                          Hiukset ovat ihanan runsaat (ja mustat!) ja meikki todella kaunis.


Harrastukseni aloittamisesta asti olen ihaillut Skelita nukkeja, en vain ole ollut varma, minkä version nukesta hankkisin. Mutta tosiaan, huudossa tähän törmätessäni halusin ehdottomasti saada hänet. Kun vielä normaalia halvemmalla oli mahdollisuus ostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti