perjantai 6. maaliskuuta 2015

Epämääräisiä mutinoita ja vaateturhautumia

Olen tässä pikku hiljaa alkanut kyllästymään vaatekaapissa lojuviin käyttämättömiin vaatteisiin. Projektinani onkin ollut käydä niitä läpi ja suunnitella, mihin ne sitten kuskaisin. Olen laiska myymään kirpputorilla, enkä edes usko, että saisin niin hyvin myytyä että se jotenkin kattaisi pöytämaksua. Eikä minulla edes ole niin paljoa tavaraa, mitä möisin! Ongelmanani ovat ainoastaan käyttämättömät vaatteet, joita on epämääräinen kasauma. Lähinnä paitoja ja neuleita. Mutta on minulla joitakin kirjoja/mangoja (japanilainen sarjakuva, jos joku ei tähän sanaan ole mystisesti sattunut törmäämään..) joista myöskin tahtoisin eroon päästä. Mutta oma kokemukseni kirpputorilla/netissä myymisestä ei ole mitenkään hohdokas..
Ehkä niitä täytyisi kärrätä vaan jonnekin vaatekeräyspisteelle, kirjoja tosin ei ehkä sinne kannata viedä. :D Mutta kenties jonnekin pelastusarmeijan kirpputorille ne sitten.

Sitten on niitä vaatteita, joita EHKÄ voisi vielä tuunattuna käyttää. Vai olenko vain huono luopumaan.. Yhden liilan paidan kohdalle suunnittelen värjäystä (mustaksi) ja sitten lisätä siihen jonkinlainen kaulus. Mutta pitäisiköhän liila väri ensin poistaa vai miten musta väri peittää sinipunaisen. Kai niitä on ihan värinpoistoja, toinen suunnitelmani on ollut kloori.. En vain ole varma kuinka hyvin se väriä loppujen lopuksi poistaa.
                        Tuollainen kaulus olisi mieleeni! Kamala kuvanlaatu....

Lisäksi meinaan kavennella yksiä reisitaskuhousuja, tuunata kauluspaidan uuteen kuosiin ja kehentää toisen yleisilmettä. Tuntuu että tekemistä olisi vaikka kuinka, mutta aikaa liian vähän! Lisäksi projektilistallani on menossa pörröinen farkkumatto vanhoista farkuista... Siitä kuvaa jossakin vaiheessa. :)

Tämän Blipon lammaspöytäkalenterin tilasin taannoin ja sain sen juuri pari päivää sitten.
 Suloisen kuvan myötä, hyvät lumituiskuiset päivät itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti