keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Monster High Sirena Von Boo

Tänään minun piti (tämän todella ankean ja harmaan päivän...) kirjoittaa kolmannesta nukestani mutta hyppäänpä saman tien viimeisimpään. Olen niin innoissani..! Pitkään olen tätä kyseistä kaukaa ihaillut mutta nyt viimeinkin sain sen ihan omakseni, mieheni toimesta vieläpä! :D <3 Sen PITI olla synttärilahjani mutta kiireisenä ihmisenä (ja lahjan antaja laiskana paketoijana) sain sen jo nyt avata!

Eli kyseessähän on siis Monster High Freaky Fusion -sarjan Sirena Von Boo, joka on puoliksi merenneito, puoliksi kummitus.



Kerrankin muistin ja maltoin ottaa nukesta kuvan myös paketissa, salamalla ja ilman.
Ihailkaa, olkaa hyvät!

Kokonaisuuteen kuuluu tällä kertaa aika vähän tavaraa, seisomatukea ei ole lainkaan koska sen saa nuken pyrstöstä, mutta harja ja päiväkirja löytyvät. Kirja (vihkonen) on tässä ainoastaan englanniksi tekstattu, edellisillä on ollut myös monelle muulle käännettynä.



 
     Ja korut tietysti, kaulaketju ja toisessa korvassa pitempi ketju, toisessa nappi.
 Nukella ei ole lainkaan tukea mukana, koska sen saa taivuteltua pyrstöstä. Sirena jää kylläkin tämän takia muita nukkeja paljon lyhyemmäksi..
Sirenassa on paljon upeita yksityiskohtia kuten ketjut pyrstön ympärillä, evät ranteissa ja selässä, kädet nyt yleensäkin... Ja "suomuiset" kulmakarvat!
Miksei tuollainen siniliila hiustenväri voi olla ihan luonnollinen...
Miksi noita sormissa olevia...eviä? kutsuisi.. Räpylät? :D No kuitenkin, mielestäni ne ovat aika hieno yksityiskohta.
 
Tälläinen kuvien täyteinen postaus tällä kerralla Sirenasta. Seuraavassa palaan taas järjestykseen ja kirjoitan kolmannesta monsteristani. Tai sitten keksin jotain aivan muuta, paljon olisi muitakin postauksen aiheita, joita en ole vielä ehtinyt/saanut aikaiseksi toteuttaa.. Jää nähtäväksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti