keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Monster High Frankie Stein


Syntymäpäiväni olivat ja menivät, ja tulihan niitä hiukan juhlittua. Ainakin kakkukahvien kera. En perusta minkäänlaisesta juhlimisesta, mutta kai sitä jotenkin voi yrittää.. o.O 😅 Lahjoillakin muistettiin, ja tässä niistä yksi, jonka sain mieheltäni. Miltei osasin nukkea paketista odottaa, sen verran usein niitä häneltä olen lahjaksi saanut. 😄 Hämmentävää tässä vain on se, että ilmeisesti täysin sattumalta osasi ostaa sellaisen nuken, josta en muistaakseni ole hänelle mitään maininnut, mutta jonka kyllä olen kokoelmiini halunnut. Ajatuksenlukuako.. o.o Joka tapauksessa, kovin olin innoissani, kun Ghouls Rule Frankien paketista löysin! Tätä sarjaa minulla on yhden Draculauran verran hyllylleni kertynyt.
Olisikohan kyseessä kolmas Frankie Stein, josta blogiin laittelen kuvia..

Frankiella on aivan uskomattoman upea asu! Ainoana miinus puolena nukessa huomauttaisin hiuksista. Mainoskuvissa ne ovat paljon näyttävämmän näköiset, mitä todellisuudessa ovatkaan. Mutta tämä vain pieni huomautus, on niitä kiharoita kuitenkin markettienkin Frankieille laitettu.!
Perinteiset tavarat, hiusharja, jalusta ja kuvakortti löytyvät nukelta, mutta erikoisuuksina mukana pienempi pata ja sitten vielä isompi, jossa liemet ovat jo keittymässä. Lisäksi puolinaamio ja jokin...ilmeisesti käsissä pidettävä koristus? Sen käyttötarkoituksesta en vielä oikein ole päässyt selvyyteen.

Kuten mainitsinkin, asu ja sen värit ovat todella mieleeni. Pitkin Frankien pukua kiertelee niin ketjuja kuin salamoita. Havaitsin myös nukkea kuvatessani sillä olevan vielä erillinen haalari (jumpsuit, mitä näitä nyt onkaan..), jota voisi sellaisenaankin hyvin pitää. Kengät ovat Monster Higheille tyypilliseen tapaan korkeuksia hipovat. Ja mustaa glitteriä kenkien kärjissä!

 
Kerrassaan ihanan yksityiskohtainen ja kauniisti koristeltu nukke! Frankie on varmasti yksi suosikkihahmoistani, ja tässä versiossa hänelle on tehty oikeutta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti