tiistai 1. elokuuta 2017

Kesäretki Fiskariin


Tulipa tuossa menneellä viikolla, heinäkuun lopun kunniaksi, tehtyä avomiehen perheen kesken perinteinen kesäretki "johonkin", tällä kertaa se sijoittui Fiskarin ruukkiin. Todella aurinkoinen ja lämmin päivä osui retkipäiväksemme, mitä hienoin ilma. Ihanaa jokimaisemaa ja joka puolella pieniä käsityöläispuoteja ja kahviloita.
Mitään ei puodeista tullut itseltä ostettua, mutta syömässä ja jäätelöllä kyllä kävimme. Ja juotavaa ostamassa, ilman nesteytystä ei tuona päivänä viitsinyt olla, sen verran hellettä piisasi.

Miniatyyrimaisemana myös tarjolla.
 
 
Joenrannalla törmäsimme nukkuviin (epäluuloiselta näyttäviin) sorsiin ja muutamaan pakenevaan lokinpoikaseen. :D Myöhemmin päivällä joukkio turisteja innostui ruokkimaan sorsia, joita saapui kasapäin pullan toivossa, mutta tätä tapahtumaa en valitettavasti muistanut kuvata.. Näihin pariin yksilöön on tyytyminen. Mutta kylläpä oli hyvin syöneen oloisia sorsia!

 
Kotiin palatessamme tuli piipahdettua Nummi-Pusulan sisustustavaratalo Kasvihuoneilmiöön, joka oli itselleni täysin uusi tuttavuus, siinä missä Fiskarikin. Voi sitä tavaran määrää, huonekaluja ja muuta sisustussälää ja puutarhatuotteita lattiasta kattoon!
 
 
Kulku sisätiloissa tuntui hetkittäin jokseenkin mahdottomalta ja jatkuva pelko jonkin esineen tönäisemisestä kyti mielessä. Mutta ulos liikkeestä selvisimme onnistuneesti. :D
 
 
Yllätys oli suuri, kun aivan liikkeen perältä löytyi kaksi rennolta vaikuttavaa kania omassa yksiössään, "Kanikonttori Oy:ssä"! Harvoilla lemmikki kaneilla on niin ruhtinaallisen suurta koppia, kuin näillä kahdella otuksella.
 
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti