torstai 12. tammikuuta 2017

Monster High Luna Mothews

 
Luna on jo ennen joulua tehty nukkehankintani, josta nyt vasta saan tehtyä kirjoitelman. Tällä nukella on mielestäni yksi hienoimmista asuista, mihin olen törmännyt, pääkoristeineen kaikkineen. Tutkiskellessani Lunan taustatietoja, törmäsin kovin tuttuun nimeen.

Luna Mothews on 16-vuotias Koimiehen tytär (Mothman), kotikaupunki Boo Jersey.

 
Minähän olen aiemminkin kyseiseen Mothmaniin törmännyt, nimittäin kirjoittaessani Bonita Femurista! Voiko siis olettaa, että Bonita ja Luna ovat sisarpuolia? Vai onko Koimiehiä useampi kuin yksi? Lunan äidistä ei ollut tietoja, toisin kuin Bonitan, jonka äidin kerrottiin olevan luuranko. MYSTISTÄ?!!

 
Lunan siivet eivät ole irrotettavaa mallia, kuten monstereilla hyvin usein on ollut. Kultainen pääkoriste sen sijaan on hyvin putoava, vähänkin kun nuken päätä kallistaa niin koriste on silmillä.. :D Mutta kuten jo äsken mainitsin, Lunalla on yksi kauneimpia asuja! Alkaen kimaltelevan mustan, punaisen ja hopean yhdistelmästä jota kruunataan kullalla.
Nukkea tarkkaillessani, huomasin, että toisin kuin suurin osa muista, Luna ei tunnu katsovan mihinkään. Hänellä on kovin tyhjä katse. Johtuisiko noista valtavan suurista silmistä ja niitä peittävästä verkosta.. Oli miten oli, Luna on kokoelmani yksi suosikeista.
 
 




2 kommenttia:

  1. Oi voi! Luna on kyllä ihana! (Tulossa itsellenikin tässä lähipäivinä kokoelmaani...) Hänen katseensa on kyllä aika tyhjä... Voi johtua noista kärpäsmäisistä silmistä. :3

    Kiitoksia näistä kuvista, sain enemmän käsitystä miltä nukke näyttää ^^ nyt en vaan malta odottaa että oma Luna kotiutuu D:

    http://nuketukset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että kuvistani oli apua! Näemmä oletkin oman Lunasi jo kotouttanut ^^

    VastaaPoista