tiistai 9. kesäkuuta 2015

Viikonalkuja

 
Toivotellaan täältä kotikoneelta käsin! Nyt on postauksien väleihin jäänyt pidempiä taukoja, ah näitä kesän kiireitä. Olin (taas vaihteeksi) jonkinlaisessa allergisessa nuhassa, enkä tuhnuiltani saanut mitään järkeviä turinoita aikaisiksi. Mutta nyt ollaan taas palautuneina! Kiirettäkin on pukannut, olen stressannut milloin kokeista ja milloin kesäajan toimeentulosta....joka ratkesi näillä "toivottomille tapauksille suunnatulla" nuortentyöpajalla. Elikkäs siellä olisi tarkoitus aloitella tässä parin viikon sisällä, pääsee sinnekin kesäpäiviä viettelemään...... Ja junailu on sitten se oma operaationsa, joka kerta kun kotiseuduilleen lähtee vierailemaan. Kiirettä, kiirettä!

"Rakkauteni Kouvolaan on luja kuin betoni" ♥
 
Joku neropatti voikin siis päätellä Kouvostoliittolaisuuteni...
Käsitöiden parissakin on jokunen hetki tullut vietettyä, ihanaa kun on aina useampi projekti yhtä aikaan! Kude maton sain vihdoin valmiiksi, siitä aiemmin postasin kuvia. Nyt se paistattelee parvekkeen oven kynnysmattona.

 
Sitten tölkinklipsuista olen alkanut kehitellä laukkua. Lisukkeena käytän nahkatakkia, jonka sain tädiltäni projekteihini materiaaliksi. Kyllä miulle kelpaa kun ilimasiksi saa! Mutta alla kuvassa näemme alustavasti laukkua...


Lisäksi kolmantena tekeleenäni ompelin parvekkeen pöydälle pöytäliinan. Siinä kun nyt olikin niin kova homma, reunojen kääntö. Leikatakaan ei tarvinnut, osasin tilata juuri sopivan kokoisen palan! Ainoana hommana oli siis vain noiden reunuksien huolittelu. Ja se sopii täydellisesti mustan kalustuksen ja punaisten istuintyynyjen kanssa!


 Alakulmassa näkyy äidiltäni pari joulua sitten saatu parvekkeen matto, muovipusseista virkattu :)
 

 
Tälläisenä pienempänä projektina oli taannoin helmiä paidan kaulukseen. Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan, ompelin valkoisia helmiäishelmiä t-paitani tekonahkaisiin kauluksiin.
 
Uuden Monster High-nukenkin olen ehtinyt hommata!!! Mutta siitä postaan eräänä toisena kertana.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti