perjantai 12. kesäkuuta 2015

Lapsuuden aarteita

Suosikki Pokemonini, Pikachu ja Eevee! :3
 
No ei vielä päädyttykään uusimpaan nukkeeni, vaan toiseen keräilykohteeseeni (/kohteeseemme, miehenikin on hurahtanut kyseisiin kortteihin). Lapsuudestani tuttuihin Pokemoneihin! Halleluujaa etten ole teini-vuosien aikana luopunut kyseisistä korteista, olisi nimittäin ollut paljon mahdollista että olisin nämä voinut luovuttaa yhdelle nuoremmista serkuistani.... Olen niin ylpeä kokoelmistamme! Itse olen aina ollut Topps-korttien keräilijä (sain vasta tietää niiden tälläisen nimen omaavan..) ja miekkoseni on keräillyt näitä..vanhempia? kortteja. Hänellä ei kylläkään ollut säästynyt ainuttakaan korttia lapsuudesta, mutta nyt hamstrannut niitä kymmenen kertaa enemmän kuin koskaan on ollut. :D

Tässä siis kokoelmani Toppseja ja tv-kortteja!
 
"Pii pikaa!!"

 



 
Sarjan 1 ja 2 kortit omistan kaikki, mutta kolmannesta omistan vasta 13.. Vielä on jonkin verran matkaa "täydelliseen kokoelmaan".
 Seuraavassa kuvakimarassa avomieheni omistamista, vanhemmista Pokemon korteista. Jostakin syystä näistä tuli enemmän kuvia.. Ehkä, kun näistä on niin tavalliset, dark ja light versiot.
 




 151. Pokemon Mewstä ei ole vielä löytynyt muuta kuin minun (lapsuudestani vaalima) kimalle Mew
Dark versioita

 ...muita...
 ..ja muutamia Lighteja

Tämä onkin aika mielenkiintoinen kortti Magmarista. Veikkaisin japanilaista korttia..
 
Vanhemmissa korteissa on paljonkin näitä erilaisia versioita, Toppseissa on vaan yksi. Foliokortit ovat sitten se toinen.. Ja teevee kortit. Mutta näitä pelikorteiksikin kutsuttuja on niin montaa sorttia, ensimmäiset ovat omasta mielestäni hienoimpia (ja toki arvokkaimpia). Mutta vielä 2010-luvulla on tehty uusia kuvia tutuista pokemoneistamme. Sitten on toki tullut näitä uudempia hahmoja, jotka minusta eivät tunnu ollenkaan Pokemoneilta. Aidot alkuperäiset ovat ainoita oikeita! Eli nämä ensimmäiset 151 otusta. Ei ole muita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti