sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Monster High -kimara

Nyt on käynyt niin, että nukkeja on ehtinyt viimeisen nukkepostauksen jälkeen kerääntyä ruhtinaalliset kolme kappaletta, joten tiivistän kaikki yhteen blogi tekstiin!
Ensimmäisenä nähdään jotain aivan erilaista monsteria, mihin en ole tätä ennen päässyt tutustumaan. Nimittäin Monster High - Inner Monster Scared Silly 'n Shockingly Shy. Nuken hankin toiselta keräilijältä, eikä siinä ollut pakettia mukana jotenka täytyi hiukan Amazonia käyttää hyödyksi ja etsiä kuva nukesta paketteineen päivineen.
Inner Monstereiden idea on hyvinkin pitkälti se, että ne ovat do-it-yourself -nukkeja. On kahta asukokonaisuutta, peruukkia, naamiota...ja lisätarvikkeitahan saa aina ostaa lisää! Kyseisessä nukessa pidän sen lilasta värityksestä (yllätys yllätys).

Nuken ulkonäköä voi vaihtaa joko mustekalan lonkeroihin taikka metsäiseen keijukaisviittaan. Niihin sopivia kenkiä on tietysti kaksin kappalein! 
Nukessa ehkä kaikkein häiritsevintä on sen aivoista pyöriteltävät silmät..! Se menee kenties kaikessa karmeudessaan ensimmäiseksi, toki myös nuken luurankoon asennettavat pikku koristeet ovat aika hurjia! :D
 
 
Toisena pääsemme tutumpiin Monster-hahmoihin, mitä täällä on ennenkin jo nähty. Draculauraa sekä Frankie Steiniä on päässyt kertymään molempia kolmin kappalein!
 
 

 
 
Nämä nuket ainakin vielä toistaiseksi haluan säilöä pakkauksissaan. Ovathan ne sentään ihka ensimmäisen aallon nukkia! Vaikkakin uusintapainoksina.

 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti