tiistai 5. tammikuuta 2016

Monster High Gooliope Jellington

 Dodiin, nyt päästään jälleen nukkien äärelle! Kuten aiemmin mainitsin ja ehkä muistattekin, joululahjaksi sain kaksi uuden uutukaista nukkea Freak du chic kokoelmasta. Koko nukkekeräilyhistoriani mielenkiintoisin nukke on ehdottomasti Gooliope Jellington, tyttö josta ei tiedetä mitään. Muuta kuin että hän on ilmeisesti jonkin salaisen kokeen lopputulos...Koe 816, erä 8708. Ja ennen kaikkea, hän on jättimäinen. Nukella on kokoa huikeat 47senttimeetteriä, tavallista monsteria tuommoiset parikymmentä senttiä pidempi!

Nuken laatikkoa oltiin valmiiksi tuunattu, kuin nukke yrittäisi paeta laatikosta. Vai lieneekö pelkän tuunauksen tuotosta....?
 
 Tässä hiukan vertailupohjaa, vasemmalla tavanomaisen nuken laatikko, oikealla Gooliopen. Nuken mukana kaikkien odotuksien vastaisesti EI ollut harjaa (!!), mutta päiväkirja sen sijaan oli sekä hänen pituutensa huomioon ottaen suurempi seisomateline.
 
 
Tunnelmakuvaa
 
 Suuren kokonsa lisäksi Gooliopen erikoisuus ovat hänen erikoisen taipuisat nivelensä! Nuken saa esimerkillisesti yllä olevassa kuvassa "luonnollisemmin" istuutumaan ja hän on siis kaikella tapaa pienempiä sisariaan notkeampi.
Lisäksi taustalla esillä (kuten myös parit nuken kätösissä) erilaisia Pokemon kortteja ja peltiboxeja.

Huomasin tässä hiukan myöhemmin, että nuken mekkoa, kuten myös silmissä pieninä pilkkuina, koristavat ydinjäte-säteilyvaara merkit..!

 






 *Vielä hiukan joulutunnelmia*
 
 
Kaikkialla nuken kehossa on merkkejä jonkinlaisesta hyytelömäisyydestä, kuten nyt vaikka nuo jalat ja korvalehdykät. Jonkinlainen hyytelömonsteri kaiketi kysymyksessä? Mekossa on käytetty kauniin puna-musta-valko-keltaista kangasta, korvakoruina ounastelisin olevan hyvin pienikokoiset kärrynpyörät. Kenkien korkoina ovat todella yksityiskohtaiset karuselliheppojen luurangot! Mutta en vieläkään ole oikein varma, onko tuo pääkoristus minimaaliset urut..? Ja että miten ne liittyvät sirkukseen. Mutta upean ja erikoisen nuken olen saanut käsiini, vihdoinkin! Niin kauan kun sitä ehdinkin havitella.
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti