keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Monster High Draculaura

Vihdoin pääsen taas uusiin monster high-päivityksiin, kun tuossa halloweenin alla hankin uuden hahmon nukkekokoelmaani. Nimittäin Monster High Draculauran, kokoelmasta Ghouls Rule!
"Käytettynä" tuli hommattua toiselta keräilijältä, joten minkäänlaisia käytön jälkiä nukessa ei ollutkaan. Mutta koska nukke ei ollut enää paketissa, niin hetken googlailtuani löysin kyseisen nuken kuvattuna paketteineen. Joten lisätään sekin nyt mukaan!
Vähän tietoja tästä uudesta hahmosta.. Draculaura on Draculan tytär, mutta torahampaistaan huolimatta hän ei juo eikä syö verta, koska hän on vegaani. Hän on 1600-vuotias. Hänellä on lemmikkilepakko nimeltä Count Fabulous. Hänen lempiaineensa on luova kirjoittaminen, koska hän tykkää kirjoittaa tarinoita ystävistään, kuten parhaimmista kavereistaan Frankie Steinista ja Clawdeen Wolfista. Pinkki on hänen lempivärinsä. Joka on ehkäpä asustuksesta ja hiuksista huomattavissa?
 
 
 

 
 

Draculauralla mukanaan ovat vanha tuttu seisomatuki ja harja, mutta lisäkkeenä pata (?), kuvakortti, upea naamio ja kaverina monsteri logostakin tuttu rusettipäinen pääkallo. Tällä kertaa vaan kokonaisella vartalolla varustettuna :D
 
Siinä niin!




 
 
Rekvisiittana naamiaismaskin lisäksi tällä nukella on mukanaan siivet, jotka kylläkin ovat irtoavaa mallia. Näissä hienouksissa on nivelet, joten siipiä saa liikuteltua!




 
Saisipa hänet vielä kattoon roikkumaan.. :D Nyt olen tyytyväinen tämän kertaiseen plokipäivitykseeni, mahdottomaan määrään kuvia ja uuteen nukkeeni, tietysti, joten kuittaan tältä erää!
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti