sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Monster High Catrine DeMew

Catrine on ihmiskissan tytär
 
 Päätin sitten vaihteeksi investoida Monsteri kokoelmaani. Ja nyt heitä onkin jo tasan kymmenen! Pitäisikö sitä juhlia jotenkin..?
Kyseessä on siis Catrine DeMew, nukke jota olen ihaillut nukkeintoni alusta alkaen (liittyisikö siihen koska on ihmiskissa kyseessä?) Mutta yllättäen en hankkinutkaan häntä täysin uutena, vaan torissa löysin, jälleen..., hienon tilaisuuden hankkia hänet halvemmalla, ilman pakettia. Kun livenä sitten nukkea pääsin tarkastelemaan, hienoiseksi pettymyksekseni nukkella on ehkä leikitty, kasvot olivat hieman tummentuneet ja varsinkin lonkkien nivelet löystyneet. LISÄKSI nuken mukana ei tullut alkuperäiseen pakkaukseen kuulunutta päiväkirjaa, eikä häntärusettia.. Muutta, kasvot sain hinkattua uudenveroisiksi ja eiköhän jalat menossa mukana kuitenkin pysy. ;D
...Tarkennettakoon että vuodatuksestani huolimatta olen oikein tyytyväinen ostokseeni!
 

 
Nuken mukana tulivat jälleen kerran seisomateline, hiusharja, mutta lisänä laukku ja jokin....rasia. :D Mukana olisi siis myös pitänyt olla päiväkirja ja rusetti.





 
Catrinella on omaan makuuni aivan ihana vaatetus. Ja mitkä kengät..! Mekon väritys käy hienosti yhteen vaaleanliilojen hiusten ja kenkien kanssa. Lisäksi hartioilla lepäävä pieni neulejakku/paita on ihana lisä kokonaisuuteen. Voisin itsekin huolia samanlaisen...





 
Nuken hiukset olivat paketista ilmestyessään hiukan sekavassa tilassa, mutta pienellä harjauksella ja kampauksen uudelleen kiinnittämisellä minusta siitä tuli aivan kuin uusi! Hiukset olivat siis hiukan pörrössä..

 
Kaiken kaikkiaan aivan upea ilmestys hänkin! Ja tosiaan, tähän mennessä kymmenes nukkeni jotenka kai sitä jotenkin pitäisi liputtaa. Ehkä postaan heistä seuraavaksi jotakin ryhmäkuvitusta, kuka tietää..
 
Ja tähän pienen lisämaininnan laittaakseni, nuken taustalla komeilee meitin ihka uusi olohuoneen matto! Kaiken kaikkiaan 160x230cm. Olen TODELLA tyytyväinen tähän vaalean harmaaseen ja hieman hohtavaan nukkamattoon, joka tuli oikein HobbyHallista tilattua. En ole koskaan aiemmin tästä puljusta tilannut, mutta ensiostoksen perusteella voisin toistekin kokeilla. Ja tuollainen suurempikin paketti tuli netistä tilattuna muutamassa neljässä arkipäivässä.
Ihanaa kun iltojen viiletessä on pehmoinen matto lämmittämässä jalkoja :3 Olen huomannut istuneeni tässä kuluneella viikolla ehkä jopa enempi lattialla kuin sohvalla... :D
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti