keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Blogin kirjoittaminen on tässä viime viikkoina ollut hiukan takkuavaa, ajan ja inspiraation puutoksesta. Tällä hetkellä monsterini on käyty läpi ja diy-projektit tuntuvat olevan tauolla. Ehkäpä juuri viime postauksessa mainitsemani ompelukone-konfliktin takia. Joten mistä muusta siis kirjoittaisin?

Piirtämisharrastukseni on ollut (sekin....) pitkällä tauolla, mutta tällä hetkellä se on alkanut jälleen heräillä talviuniltaan. Parikin kuvaa minulla on keskeneräisenä, niistä voisin tuonnempana kuvia julkaista.

"I´ve made a terrible mistake"... :´D
 
Suunnitelmissani on kirjoittaa tässä lähipäivinä yhdestä aivan ehdottomasta suosikki elokuva saagastani, sen ihanista keräilyboxeista sun muusta oheistavarasta. Tänään sain viimeinkin kuvaukset suoritettua.! Jaaa sitten on yksi manga, siis aivan ensimmäinen mangasarja keräilyni, mistä koko harrastus lähtikin liikkeelle vuonna 2007...jos en aivan väärin muista vuosilukuja. Onko sitäkin jatkunut kohta kymmenen vuotta... :D
 
Tilasin eilen Blipposta kaikkea ihanaa! Kirjekuoria, paperia tarroja... Olen tämmöinen perinteisen "etanapostin" ystävä, mielelläni kirjoittelen kirjeitä ja koristelen niitä suloisilla tarroilla. :3 Odotan pakettia kovasti!
 
 
Pokemon-kortti keräilynikin alkaa olla aika hyvällä mallilla, enää puuttuisi 13 kokoelmista...!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti