sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Death Note


"The human whose name is written in this note shall die"
 
Tänään turisen suuresta manga ihastuksestani, nimittäin Tsugumi Ohban ja Takeshi Obatan Death Notesta! Kyseiseen sarjaan sain vasta vähän myöhäisessä vaiheessa herätyksen kun suomijulkaisut olivat jo julkaistu, enkä niitä enää uutena mistään tahtonut löytää.. Joten hankin kaikki englanniksi! Vaikkei se olekaan vahvin kieleni.. Ja nythän kokoelmani ei enää yksin mangoista koostu..!
 
JUONITIIVISTELMÄ
"17-vuotias lukion huippuoppilas Light Yagami löytää sattumalta maasta mustakantisen muistikirjan, jonka kannessa lukee "Death Note". Sen sisäsivulla kerrotaan, että ihminen, jonka nimi kirjoitetaan kyseiseen kirjaan, kuolee, kunhan kirjoittaja tietää uhrin nimen ja kasvot. Jos kuolinsyytä ei ole kirjoitettu kirjaan, uhri kuolee vain yksinkertaisesti sydänkohtaukseen. Light testaa muistikirjan toimivuutta ja päättää ottaa sen käyttöönsä luodakseen uuden, paremman maailman vailla rikollisuutta.
Death Note on alun perin shinigamin omaisuutta. Shinigami nimeltä Ryuk ilmestyy Lightille ja seuraa tapahtumia puolueettomana."

Kirjoista kaiken kaikkiaan omistan kaikki kaksitoista VIZmedian kustantamaa Death Note pokkaria, lisäksi "Death Note 13 How to Read" JA pari päivää sitten löysin kirpparilta aivan loistavassa kunnossa olevan kovakantisen kirjan "Death Note Another Note The Los Angeles BB Murder Cases"! Jälleen viz median kustantama.

Kovat kannet ovat kankaalla päällystetyt, todella laadukkaalta vaikuttava opus.
 


 
Toinen sarjan "erikoiskirja" löytyy myös, nimittäin Death Note 13, How to Read. Sisältää kaikenlaisia ekstroja sarjasta.

 
Ei tarvitse erikseen kertoa, mitä kirja sisältää... :D
 
Pokkarit 1-6
 
Pokkarit 7-12
 


 
Sitten vielä viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä todellinen ylpeyden aiheeni! Nimittäin Death Noten japanilais filmatisointi ♥ Sisältää siis molemmat elokuvat Death Note ja Death Note The Last Name. Sekä molempiin liittyen paljun lisämateriaalia. Ja tämä on sen verran erikoinen erikoisboxi, ettei tätä suomesta löydä..! Itse tein tämän mahtavan löydön Huudosta. Elokuvat tuli nyt vastikään katseltua miehen kanssa uudelleen, ensimmäisen kerran tuli tihrustettua kamuseni kanssa vuoooosia sitten. Mutta ah, edelleen yhtä loistavia teoksia!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti