keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hawaii mini Collection by OPI

Ajattelin postata tällä kerralla kuvia OPI-tuotemerkin kynsilakka paketista, jotka sain mieheni vanhemmilta Kanarian tulijaisina. Iski heti hirveä hinku lakkailla uusilla lakoilla, mutta vasta (samana päivänä, ennen kuin olin tulijaisen saanut..) sain edelliset kynnet valmiiksi. Ajoitus, voi ajoitus..


Kaikki värisävyt ovat mieleeni, oranssia kynsilakkaa minulla ei olekaan koskaan ollut! Vaikka kuvassa ne näyttävätkin mystisesti enemmänkin punaisilta, mutta oransseja niiden pitäisi olla. Ainakin omaan silmääni..
Laitanpa ensimmäisenä kuvan suosikki sävystäni...

Nimeltään "This Color´s Making Waves". Salama vähän hämää, mutta väriltään kaunis tumma sinivihertävä sävy, hidulla kimallusta. Tästä tuli ihan suosikkini!
 
"Suzi Shops & Island Hops". Vaaleanpunainen. Tämä ehkäpä seuraava suosikkini. Ellei sitten...
 
"Lost My Bikini in Molokini". Tällä lakalla on mahtava nimi :D Tämä värisävy kilpailee tiukasti 2.suosikin paikasta listallani.
 
"That´s Hula-rious!". Miksi se näyttää kuvassa noin kellertävältä.. Noh, kuitenkin.. Sävy on haalean vihreä, tämä listallani kolmantena.
 
"Aloha from OPI"

"Go with the Lava Flow"
 
Näissä ei oikein tahdo nähdä mitään eroa, mutta viimeisin lakka on kimalteinen tumman oranssi, ensimmäinen oranssi on vaaleampi ja "porkkanan sävyisempi". Neljänneksi suosikikseni nousee kimalle oranssi ja hyvänä viidentenä "Aloha from OPI".
 
Mitä kaikkea näistä voikaan saada aikaan..!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti